To give the best sight to all of us

Samenwerken met New Vision?

In een ideale wereld genieten alle mensen op een betaalbare manier van hoogwaardige oogzorg. En jij kan daarbij helpen!

Als oogarts bij New Vision hoef je je geen zorgen te maken over administratieve, organisatorische, logistieke en financiële zaken.

Je komt terecht in een team van gespecialiseerde oogartsen en beslist mee over de aankoop van apparatuur, lenzen en instrumenten. Op die manier werken we samen om zoveel mogelijk mensen zo goed mogelijk te helpen.

Geïnteresseerd om eens samen te zitten?

We bespreken graag met jou de verschillende opties. Jij bepaalt namelijk hoe we samenwerken.

Dimitri Heirbaut

Jij bepaalt hoe we samenwerken

Bij New Vision hanteren we verschillende samenwerkingsmodellen en die bespreken we graag met jou. Wil je naast je consultaties en operaties bij New Vision nog steeds graag patiënten ontvangen in het ziekenhuis of in je eigen praktijk? Dan kan je dat gewoon combineren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op.   

Consultaties in jouw praktijk en operaties bij ons

Consultaties én operaties bij ons

Word full partner bij New Vision

Start samen met New Vision je nieuwe praktijk op

De perfecte symbiose

Jij wint

Bij New Vision word je als oogarts volledig ondersteund op administratief, organisatorisch, financieel en logistiek vlak. We bevrijden je van administratieve rompslomp, investeren mee in een professionele omkadering en bieden op die manier een ideale werkomgeving aan met een gezonde work-life balance. Jouw focus ligt dus volledig op het medische luik en je kan dus doen wat je graag doet, namelijk patiënten helpen.

Door samen te werken met New Vision, hoef jij niet te investeren in websites, online agenda’s en dure apparatuur. Je werkt samen met andere oogartsen en bent omringd door vakbekwame medewerkers.

Je patiënt wint

Geen lange wachttijden meer en geen onnodige meerkosten voor je patiënten. Bij New Vision zetten we in op kwalitatieve oogzorg, die toegankelijk is voor iedereen. Jouw patiënten komen terecht in een team van geëngageerde zorgprofessionals en gespecialiseerde artsen, waardoor je op beide oren kan slapen dat ze op een goede manier verder geholpen worden. De consultaties en operaties gaan door in een aangename en professionele setting. Alle patiënten krijgen een persoonlijke begeleiding op maat, een duidelijke uitleg in mensentaal en een transparante afrekening. Op die manier gaan ze nooit met vragen naar huis en kunnen ze met een gerust hart naar een volgende consultatie of ingreep komen.

Interesse in één van onze samenwerkingsmodellen?

Wij ondersteunen je graag!

Het overkoepelend bestuur dat verantwoordelijk is voor de algemene werking, de strategische uitbouw en het onderhoud van het New Vision-netwerk. Dimitri, Frank, Heidi, Nathalie en Glenn zijn zelf geen artsen, maar doen er dagelijks alles aan om de New Vision oogartsen te ondersteunen.

Dimitri Heirbaut

CEO

Frank Vaes

COO

Heidi Landuyt

Office Manager

Frédéric Geeraerts

Chief Medical Support

Nathalie Geûens

HR medewerker

Glenn Schellens

Accountant