To give the best sight to all of us

Waarom New Vision?

We willen zoveel mogelijk mensen aan het beste zicht helpen. Dat doen we door onze oogartsen maximaal te ondersteunen. Als oogarts bij New Vision hoef je je geen zorgen te maken om administratieve en financiële zaken, kom je terecht in een team van gespecialiseerde oogartsen en beslis je mee over de aankopen van apparatuur, lenzen en instrumenten. Op die manier krijg je alle tijd om zoveel mogelijk patiënten van de best mogelijke zorg te voorzien. 

Jij bepaalt hoe we samenwerken

Bij New Vision hanteren we verschillende samenwerkingsmodellen en die bespreken we graag met jou. Wil je naast je consultaties en operaties bij New Vision nog steeds graag patiënten ontvangen in het ziekenhuis of in je eigen praktijk? Dan kan je dat gewoon combineren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op.   

Consultaties in jouw praktijk en operaties bij ons

Consultaties én operaties bij ons

Word full partner bij New Vision

Start samen met New Vision je nieuwe praktijk op

De perfecte symbiose

Jij wint

Bij New Vision word je als oogarts volledig ondersteund op administratief, organisatorisch, financieel en logistiek vlak. We bevrijden je van administratieve rompslomp, investeren mee in een professionele omkadering en bieden op die manier een ideale werkomgeving aan met een gezonde work-life balance. Jouw focus ligt dus volledig op het medische luik en je kan dus doen wat je graag doet, namelijk patiënten helpen.

Door samen te werken met New Vision, hoef jij niet te investeren in websites, online agenda’s en dure apparatuur. Je werkt samen met andere oogartsen en bent omringd door vakbekwame medewerkers.

Je patiënt wint

Geen lange wachttijden meer en geen onnodige meerkosten voor je patiënten. Bij New Vision zetten we in op kwalitatieve oogzorg, die toegankelijk is voor iedereen. Jouw patiënten komen terecht in een team van geëngageerde zorgprofessionals en gespecialiseerde artsen, waardoor je op beide oren kan slapen dat ze op een goede manier verder geholpen worden. De consultaties en operaties gaan door in een aangename en professionele setting. Alle patiënten krijgen een persoonlijke begeleiding op maat, een duidelijke uitleg in mensentaal en een transparante afrekening. Op die manier gaan ze nooit met vragen naar huis en kunnen ze met een gerust hart naar een volgende consultatie of ingreep komen.

Interesse in één van onze samenwerkingsmodellen?

Wij ondersteunen je graag!

Het overkoepelend bestuur dat verantwoordelijk is  voor de algemene werking, de strategische uitbouw en het onderhoud van het New Vision-netwerk. Koen, Dimitri, Heidi, Olivier en Glenn zijn zelf geen artsen, maar doen er dagelijks alles aan om de New Vision oogartsen te ondersteunen.

Koen Faes
CEO

Dimitri Heirbaut
CFO

Olivier Materne
Business Development

Heidi Landuyt
Office Manager

Glenn Schellens

Glenn Schellens
Accountant

José Jansma

Nathalie Geûens
Administratief bediende