Tarieven

De prijs die u betaalt voor een cataract -of staaroperatie in New Vision Oogkliniek bedraagt tussen € 0 en € 350, indien u kiest voor een monofocale implanlens, en tussen € 269 en € 1065 indien u kiest voor een multifocale kunstlens, afhankelijk van de voorwaarden van uw hospitalisatieverzekering.

Een vervanglens (ook wel CLE – ClearLens Exchange of Refractive Lens Exchange – RLE genoemd) bedraagt € 1950 per oog. New Vision Oogkliniek hanteert gunstigere prijzen voor een lensimplantatie dan een algemeen ziekenhuis én biedt méér comfort, méér service, zónder wachttijden én met een persoonlijk onthaal.

De prijs van een voorzetlens (ook wel extra-lens of ICL genoemd) bedraagt eveneens € 1950 per oog. New Vision Oogkliniek hanteert gunstigere prijzen voor een lensimplantatie dan in een algemeen ziekenhuis, maar biedt méér comfort, méér service, zónder wachttijden én met een persoonlijk onthaal.

Voor een ooglidcorrectie bedraagt de prijs voor beide ogen € 1200, onder of boven. Indien u in aanmerking komt voor een medische ooglidcorrectie, zal de oogarts u hierover inlichten en zal een deel van de ingreep vergoedt worden door uw ziekteverzekering.