New Vision Oogklinieken voor cataractoperaties, lensimplantaties en ooglidcorrecties

De beste oogspecialisten en apparatuur onder één dak, zonder wachttijden. Transparante prijzen, terugbetaling door de mutualiteiten en meeste hospitalisatieverzekeringen.

Eind 2016 opende New Vision Oogkliniek haar deuren in Limburg…

De toekomst van oogheelkunde ligt niet meer in een traditioneel, algemeen ziekenhuis, maar in gespecialiseerde centra die investeren in nieuwe technologieën om oogoperaties en oogbehandelingen naar een hoger niveau te tillen. Vanuit de overtuiging dat de medische ervaring van deze patiënten anders en beter kan, ging New Vision Oogklinieken van start. Transparantie, duidelijkheid, eerlijkheid en kwaliteit zijn onze kernwaarden.

De patiënt verdient een centrale plaats in dit verhaal…

Cataractoperaties, lensimplantaties, oogcorrecties, lensvervangingen, medische of esthetische ooglidoperaties… Wij ontvangen iedere patiënt in een aangenaam en modern kader, maken tijd en ruimte voor een persoonlijke begeleiding en zorgen voor de beste behandelingen zonder lange wachttijden én zonder onnodige bijkomende testen en kosten. Daarnaast wordt er in dit modern kader, geïnvesteerd in high-end apparatuur, hoogkwalitatieve lenzen, ervaren artsen, medisch personeel en de beste zorg voor de patiënt.

De beste oogspecialisten en apparatuur onder één dak…

De beste specialisten klinkt als een dure factuur? Zeker niet! New Vision Oogkliniek is een gespecialiseerd én wettelijk erkend oogcentrum waardoor uw mutualiteit en hospitalisatieverzekering het grootste deel van uw behandeling terugbetalen net zoals in een klassiek, algemeen ziekenhuis. Wij werken met een derdebetalersregeling waar mogelijk, doen al het papierwerk voor uw terugbetalingen en hanteren marktconforme tarieven voor consultaties en operaties.

Meet & Greet ons enthousiast team

Een dynamisch team van onthaalmedewerkers, chirurgen en verpleegkundigen verwelkomt iedereen met een oogprobleem met open armen en in alle comfort. Wij delen de visie van een persoonlijke begeleiding van A tot Z, want uw ogen zijn van onschatbare waarde en daar dragen wij samen zorg voor.