Bent u zelf een gespecialiseerd oogarts?

New Vision is een samenwerkingsplatform tussen artsen en niet-artsen; een perfecte symbiose waarbinnen alle niet-medische zaken worden verzorgd door de New Vision managers en medewerkers en waarbinnen artsen zich uitsluitend kunnen focussen op het medische luik.

Wij bieden een volledige ontzorging voor artsen en patiënten.
Voor oogartsen betekent dit een volledige omkadering: administratief, organisatorisch, financieel, logistiek, etc en dit volgens de strengste Europese kwaliteits -en veiligheidsnormen. Wij voorzien ondersteuning door uiterst ervaren teams, zowel in het OK als daarbuiten.

Alle noodzakelijke investeringen worden door New Vision gedragen, in overleg met onze artsen en met de mogelijkheid tot participatie waar gewenst. Keuzes van lenzen, apparatuur, instrumenten, etc wordt eveneens in overleg met de artsen gemaakt, waardoor een ideale, professionele werkomgeving wordt gecreëerd.

New Vision zorgt voor een snelle en correcte afhandeling van alle afrekeningen, declaraties en inningen met alle mutualiteiten, VMOB’s, verzekeringsmaatschappijen en anderen.

De ontzorging van de patiënt wordt gerealiseerd door een zeer persoonlijke begeleiding en nauwe opvolging, waarbij optimale zorg centraal staat. Aan het begin van het behandelingstraject krijgt elke patiënt een duidelijk stappenplan met overzichtelijke, transparante prijzen en tussenkomsten zodat iedereen exact weet waarvoor ze staan, en dit zonder wachttijden!

Interesse in een mogelijke samenwerking? Neem dan contact met Dhr. Koen Faes, CEO New Vision
Koen.Faes@newvision.be – 0495 58 51 58