Ooglidcorrectie

Heeft u last van afhangende oogleden en beïnvloedt dit uw zicht of vindt u dit zelf storend? Heeft u een vermoeide of sombere gezichtsuitdrukking door zware of hangende oogleden? Overweegt u een ooglidcorrectie voor medische of esthetische redenen?

Ga voor een instant verjongingskuur!

Afhangende of zware oogleden zijn voornamelijk het gevolg van de zwaartekracht, maar kunnen ook genetisch van aard zijn.
De meest voorkomende afwijking is te veel huid aan het bovenooglid en een hangend ooglid.
Deze afwijkingen kunnen irritatie aan uw oog veroorzaken of uw zicht zodanig belemmeren dat een ooglidoperatie verantwoord is.
Overweegt u een ooglidoperatie?

 

Esthetische of medische ooglidcorrectie?

Indien uw zicht gehinderd wordt door afhangende oogleden, kan u in onze oogkliniek in aanmerking komen voor een ooglidcorrectie met tussenkomst van uw mutualiteit. Uiteraard is ook een esthetische correctie van de bovenoogleden of onderste oogleden mogelijk. Deze operatie maakt u meteen 10 jaar jonger en valt onder de noemer plastische chirurgie voor de ogen (zonder tussenkomst van mutualiteit of hospitalisatieverzekering).

Benieuwd of u in aanmerking komt voor een medische of esthetische ooglidcorrectie?

Kom langs in onze oogkliniek en onze ervaren oogchirurgen geven u meteen het antwoord.

Stappenplan ooglidcorrectie

Indien u in aanmerking komt voor een medische ooglidcorrectie, zal de oogarts u hierover inlichten en zal een deel van de ingreep vergoedt worden door uw ziekteverzekering.

Voor een ooglidcorrectie geniet u bij New Vision Oogkliniek van alle comfort van een privékliniek met ervaren artsen, een persoonlijk onthaal en de beste nazorg.

Consultatie

Binnen 5 dagen
Gedetailleerd onderzoek

Binnen 10 dagen
Ingreep / behandeling

Binnen 20 dagen
Naonderzoek

1 dag na de ingreep